Team


Het team van Heart to heart werkt zeer nauw samen om jou de best mogelijke begeleiding te bieden. Afhankelijk van jouw thema, zal een voorstel worden gedaan om met één of meerdere paarden te werken, of zelfs met de volledige kudde. Maar ook zonder de inzet van de paarden is eenzelfde kwalitatieve en multidisciplinaire aanpak van kracht.

 

- Godelieve -

Als procesbegeleider persoonlijk groei sta ik in voor de begeleiding van jouw unieke proces, waarbij ik als jouw assistent voorstellen zal doen van mogelijke methodieken die jou naar jouw oplossing kunnen leiden. Jij bepaalt helemaal zelf het tempo en welke methode jou het meest aanspreekt om jouw thema verder te onderzoeken. Je bent ook helemaal vrij om zelf een specifieke methode te kiezen uit ons aanbod.

 

- In memoriam: Sally River Meadows -

Sally was onze leidmerrie, die heel wat mensen heeft geassisteerd op het pad naar zichzelf, en dit vanuit haar zachtheid, vertrouwen, open hart en verbinding. Sally bleef, ondanks een verleden van zeer zware mishandeling, liefdevol uitreiken naar iedereen. Wie met haar in contact kwam, werd diep geraakt door haar grote hart.
Jammer genoeg hebben we Sally op 17 augustus 2018 moeten laten inslapen. Ze was 3 jaar lang een bijzonder lid van ons team en we zullen haar heel erg missen. In gevoel zal ze altijd onze leidmerrie blijven… zij stond immers aan de wieg van Heart to heart, vandaar dat zij ook hier liefdevol haar plaatsje heeft verdient.

 

- Sasha -

Sasha is het ‘pure’ paardje van ons team. Zij leefde tot haar 9 jaar in de kudde, voordat ze werd gevangen en een maand later naar ons verhuisde. Sasha is daardoor mentaal heel sterk, haar kracht en overlevingsmentaliteit gaan hand in hand. Sasha kijkt recht in je ziel… je kan haar niet om de tuin leiden. Om met haar iets te bereiken, zal je moeten samenwerken. Zij toont jou in al haar puurheid hoe ze jou ervaart.

 

- Louka -

Louka is ons meest veelzijdige ‘opgeleide’ paardje: in de koets lopen, bereden worden… ze doet het allemaal. Ze is een liefdevolle en zorgzame volger vanuit diepe verbinding. Als jij de tijd neemt om je helemaal met jezelf te verbinden, toont Louka jou waar jouw groeipotentieel zit. Ze omgeeft je met haar zachtheid en biedt jou de veiligheid om helemaal in de ervaring te gaan.

 

- Buttercup -

Buttercup is wat we noemen ons ‘jonge geweld’: heel nieuwsgierig, soms een tikkeltje opdringerig daagt ze jou uit om jouw ruimte helemaal in te nemen. Ze werkt graag met je samen, als je duidelijk bent naar jezelf toe. Een duidelijke leider kan vanuit kordate zachtheid haar die veiligheid bieden die nodig is om te volgen.

 

- Nieuwe kuddeleden -

We laten nu onze paardjes even de tijd om te bekomen van de recente gebeurtenissen. Ondertussen kijken we uit naar nieuwe leden die ons team kunnen versterken. Daarna zullen we onze paardjes de kans geven om elkaar te leren kennen en de kudde te laten ontstaan. De nieuwe kuddeleden worden tijdelijk niet ingeschakeld voor sessies.