Particulieren


Heart to heart biedt aan particulieren een ruim aanbod aan begeleiding,
zowel in individuele sessies, groepstrajecten (groeigroepen) als in workshops. 

Individuele klanten kunnen bij Heart to heart terecht voor volgende één op één sessies:

 

- Analysegesprek -

via een gesprek wordt jouw thema gekaderd binnen het grotere geheel. Er wordt als het ware een analyse gemaakt van je huidige situatie en je krijgt zicht op hoe jouw situatie gelinkt is aan andere gebeurtenissen en waar er zich herhalingen voordoen. Door de ruimere blik die je na dit gesprek hebt, ontstaat er vaak rust en weet je gericht op welke vlakken je actie kan ondernemen.
In een analysegesprek werken we hoofdzakelijk binnen de mentale dimensie

 

- Assertiviteit- en communicatietraining -

jouw unieke manier van zijn in relatie tot anderen (al dan niet in specifieke situaties) wordt geanalyseerd en via gerichte oefeningen bijgestuurd. Er wordt vertrokken vanuit de waarden van liefde en verbinding: je leert de signalen en boodschappen van anderen kaderen en je wordt je bewust van waar deze raken aan jouw eigen thema’s. De bereidheid om te voelen en afstand te nemen, is hierbij van belang. In deze training werken we met alle dimensies.

 

- Coaching -

hierbij staat het voelen centraal, ongeacht of er gewerkt wordt met coaching met paarden, systemische coaching, energetische coaching of een combinatie van meerdere methodieken. Er wordt vertrokken vanuit het denken over de situatie, waarna we gaan voelen en overgaan tot actie. Door te voelen welke actie bij jou past, ontstaat er rust en kan je deze actie gericht inzetten in jouw leven. In een coaching werken we met minsten drie dimensies: fysiek, emotioneel en mentaal.

 

- Familieopstelling (individueel) -

de bereidheid om te kijken, te zien en te voelen is een cruciale voorwaarde om een opstelling uit te kunnen voeren. Door de situatie onder ogen te zien en te ademen, kan er beweging ontstaan. Mogelijks assisteren we de beweging door toevoeging van klank. Wanneer de liefde terug stroomt, ervaar je rust en evolueer je naar meer balans.
In een familieopstelling werken we met alle dimensies.

 

- Klankhealing -

voelen en ervaren staat hier centraal, vanuit een dragende omgeving vol liefde. Je wordt uitgenodigd om helemaal tot jezelf te komen, je helemaal te ontspannen en je te laten meevoeren met de klank. Door je over te geven aan wat komt en je liefdevol te laten dragen, ervaar je de stilte en rust in jezelf. In een klankhealingsessie werken we met alle dimensies.

 

 

 

Individuele klanten kunnen zich ook aansluiten voor een groepstraject, een zogenaamde groeigroep. In groepjes van maximum 12 deelnemers wordt er 10 weken lang rond een bepaald thema gewerkt. We komen wekelijks samen om te verdiepen en ervaringen uit te wisselen. We groeien samen met de groep en ondersteunen elkaar. Deelname kan enkel indien je voorafgaand aan de start reeds kennis maakte met Heart to heart via een individuele sessie of workshop. Voorziene start van groeigroepen: januari 2019.

 

Op regelmatige basis wenst Heart to heart workshops te voorzien waarin je kennis kan maken met deelaspecten van onze werkwijze. Workshops kunnen toegankelijk zijn voor iedereen, of specifiek gericht worden naar personen met voorkennis van een bepaalde werkwijze (zoals workshop familieopstellingen voor opstellers). Voorziene start van workshops: najaar 2018 / januari 2019.