Dieren


Heart to heart heeft een hart voor dieren, en heeft vanuit haar eigen noden een specifieke manier van sessies voor dieren ontwikkeld. Wij stellen vast dat onze tussenkomst vaak een keerpunt betekent bij het inzetten van andere hulpmiddelen. Waar mogelijk werken wij in aanwezigheid van het betreffende dier, of minstens in aanwezigheid van de eigenaar van het dier. Cruciaal is dat het dier op de hoogte wordt gebracht van de sessie.

 

- Trauma-opstelling -

Heart to heart ontwikkelde een eigen vorm van trauma-opstellingen voor dieren. Hierbij wordt gecombineerd met klankhealing om de liefde opnieuw te laten stromen. Door een opstelling krijgt de eigenaar meer achtergrondinformatie en inzicht in symptomen verbonden aan het trauma. Het dier ervaart meer rust en ruimte, en komt terug in balans.
Niet alle trauma’s kunnen in één enkele sessie worden opgesteld.

 

- Klankhealing -

het team van Heart to heart heeft al vaak de gunstige effecten van dergelijke healing mogen ervaren. Door de healing komt er meer ruimte en rust, en kan er geëvolueerd worden naar heelheid, liefde en verbinding. Een klankhealing kan zowel ter plaatse als op afstand doorgaan, doch wij geven er de voorkeur aan om indien mogelijk in aanwezigheid van het dier en de eigenaar de klankhealing te laten doorgaan.