Aanbod


Heart to heart heeft heel wat te bieden aan diverse doelgroepen. 

Heart to heart richt zich tot iedereen die de unieke ondersteunende kracht van paarden wenst in te zetten om meer in balans te komen. Wij hebben de meeste expertise met jong-adolescenten en volwassenen, doch op vraag en mits een voorafgaand afstemmingsgesprek werken wij ook met jonge kinderen (vanaf 3 jaar). Personen met een lichte mentale of fysieke handicap kunnen eveneens door ons worden begeleid. Lees hier meer over ons aanbod aan particulieren.

Naar bedrijven toe biedt Heart to heart op diverse vlakken mogelijkheden tot ondersteuning. Zo kan u zich als leidinggevende laten ondersteunen in uw leiderschap. Hierbij gaat Heart to heart uit van de filosofie van de leidmerrie van de kudde: leiding geven vanuit het rekening houden met wat goed is voor het grotere geheel. Maar eveneens kan u een beroep doen op ons voor in-compagny trainingen voor uw werknemers. Aan onze opleidingen op maat gaat steeds een afstemmingsgesprek en gericht aanbod vooraf. Bedrijven die op organisatorisch vlak wijzigingen ondergaan, kunnen bij ons terecht voor organisatieopstellingen.
Lees hier meer over ons aanbod naar bedrijven toe.

Heart to heart biedt een specifieke begeleiding aan voor dieren, meer bepaald voor kleine huisdieren en paarden. Je kan bij ons terecht voor trauma-opstellingen voor jouw dier: we combineren een systematische opstelling met een klankhealing om jouw dier in evenwicht te brengen. Je kan ook opteren voor een ‘pure’ klankhealing zonder opstellingswerk. Heart to heart biedt deze sessies aan op locatie of via afstandsbehandeling. Lees hier meer over ons aanbod voor dieren.